Cukrářské pomůcky, Strana 23
-
Formy
-
Cukrářské nástroje
-
Podložky
-
Ostatní
-
Síta a trychtýře
-
Vykrajovátka
-
Zdobící trubičky
-
Stojany, podnosy, točny
-
Zdobící sáčky
-
Odměrky a dávkovače
-
Výztuže
-
Rukavice
-
Misky
-
Teploměry a váhy
Nejprodávanější

FORMA NA ČOKOLÁDU - VEJCE POPRASKANÉ 1/2 Forma z tepelně tvarovaného plastu vhodná k vylévání čokoládových pralinek, figurek a čokoládových dekorací. Produkt...

FORMA NA TABULKY - 4x TABULKA TRILOBIT Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových tabulek. Rozměry formy: 275 x 135 mm Výška formy: 24 mm Rozměry tabulky: 117...

FORMA NA TABULKY - 4x TABULKA I MISS YOU Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových tabulek. Rozměry formy: 275 x 175 mm Výška formy: 24 mm Rozměr...

FORMA NA NANUKY - CLASSIC Silikonová forma na nanuky. Součástí balení je i 50 dřívek na nanuky a plastový podnos o rozměrech 30x40 cm. Rozměr nanuku: 9,3x4,3cm v.2,5cm Objem: 86 ml Počet kusů na...

NEREZOVÁ METLA 40 cm Metla z nerezové oceli s plastovou rukojetí a háčkem na pověšení. Délka: 40 cm Materiál metly: nerezová ocel Materiál rukojeti: plast Barva...

KARTA PLASTOVÁ - MODRÁ Materiál: plast Barva: modrá Délka: 120 mm Výška: 110 mm Použití: dělení těsta

KARTA NEREZOVÁ S otvorem na lepší uchopení. Materiál: nerez Délka: 130 mm Výška: 110 mm Použití: dělení těsta

FORMA NA TYČINKY (KIT) - TYČINKA BAR VOLTA Tritanová forma na tyčinky. Balení obsahuje i silikonovou formu na vklad. Forma vytvořena ve spolupráci s šéfcukrářem Alexandrem Bodeaux. Rozměry...

FORMA NA PRALINKY (KIT) - BAR DUNA Tritanová forma na tyčinky. Balení obsahuje i silikonovou formu na vklad. Forma vytvořena ve spolupráci s šéfcukrářem Alexandrem Bodeaux. Rozměry...

SILIKONOVÁ FORMA NA DORT - KIT FLEUR Sada silikonových forem k výrobě dortu. Forma je vyrobena ze 100% platinum silikonu. Ve formě lze péct do +230°C a rovněž zamražovat do -60°C. Průměr: 160mm...

SILIKONOVÁ FORMA NA DORT - KIT DIAMOND CROWN 2000 Silikonová forma na dort ve tvaru koruny. Forma je vyrobena ze 100% platinum silikonu. Ve formě lze péct do +230°C a rovněž zamražovat do -60°C....