Polevy
Cukrářské polevy na dorty
Čokoládové, karamelové a ovocné cukrářské polevy na dorty, cukroví, perník, dezerty a zmrzlinu. Pastry mléčná karamelová poleva TOFFEE je po nahřátí ideální na polévání dortů a při pokojové teplotě jako náplň.
Belgické čokolády Callebaut Ice Choc na polévání jsou 100% čokoládové polevy na nanuky, dorty a dezerty s výrazným lomem. Polevy jsou bohaté na kakaové máslo a lehce se rozpouští v ústech. Lze je použít jako polevu na stékané dorty, dezerty, nanuky, zmrzlinu.
Nejprodávanější
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU KRÁLOVSKÉ POLEVY (ROYAL ICING) Vysoce kvalitní směs pro přípravu royal icing. Základní recept: Na 100 g směsi budete potřebovat 12-14 ml vody....
PASTRY ČOKOBELA - MANGO Hotová náplň/poleva s příchutí manga. Výrobek je třeba rozpustit aby vznikla poleva - pro polévání zahřejte na 40-45°C. Pokud produkt budete...
PASTRY ČOKOBELA - PISTÁCIE Hotová náplň/poleva s příchutí pistácie. Výrobek je třeba rozpustit aby vznikla poleva - pro polévání zahřejte na 40-45°C. Pokud...
PASTRY ČOKOBELA - JAHODA Hotová náplň/poleva s příchutí jahod. Výrobek je třeba rozpustit aby vznikla poleva - pro polévání zahřejte na 40-45°C. Pokud produkt budete používat jako náplň, je třeba jej vyšlehat.
LEAGEL LOVERIA CARAMEL Karamelový krém vhodný jako variegato (protírka) do zmrzliny. Loveria caramel je výrobek speciálně vyvinutý, aby si udržel svou krémovitou a...