autor receptu: Michala Jedličková 1. Makronky (italská metoda s rozvarem) recept na 25 ks ...
Členská sekce
S Pastry.cz dokážeš v cukrařině raketově vyrůst i Ty! 🚀
- unikátní soutěže a slevy 🍭
- videorecepty 🍬
- tvorbu receptů na míru 🧁
- on-line poradnu 🍫
- rozhovory a recepty s osobnostmi cukrařiny 👥
- encyklopedie surovin od A-Z 💡
VELIKONOČNÍ SLEPIČKA A ZAJÍČEK z receptu připravíš 5 ks dezertu KRÉM: ČOKOLÁDOVÁ NAMELAKA ...
MICHAL A MAREK BORŠTÍ - SUPERNOVA BAKEHOUSE Snem spousty lidí v gastronomii je otevřít si s...
Krásný den z Pastry! 😍 Velikonoce se blíží a my Ti přinášíme slevový kód, díky kterému můžeš všechn...
Nejlepší dárky jsou ty jedlé - a sladké! 🤭 Potěš letos na Valentýna toho, na kom Ti nejvíc záleží, d...
Že ještě nevíš, co si dnes dáš ke kafíčku? ☕️ V tom případě Ti doporučujeme tento kvíz!💡 Pravidla ...
Následující suroviny patří mezi ty, kterými je dobré zásobit se na delší dobu dopředu - není totiž n...
Odkud pochází ty nejlepší vanilkové lusky? Přece z Madagaskaru! 🤩 A my jsme pyšní na to, že Ti tyto...
Sleduješ trendy? CHCEŠ BÝT TRENDY?✌🏻 V této sekci Ti ukážeme, JAK PŘIPRAVIT DEZERTY, KTERÉ FASCINU...
ČOKOLÁDOVÉ KŘEHKÉ TĚSTO 20 g Pastry čokoláda Premium hořká 58% 105 g máslo 65 g cukr moučka 22...