Cukrářské směsi
Cukrářské směsi na ztužení šlehačky, ale i pečení makronek, muffinů a podobně. Směsi jsou vysoké kvality a používají je profesionální cukráři po celém světě.
Nejprodávanější
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU MÁSLOVÉHO KRÉMU Vysoce kvalitní směs pro přípravu máslového krému. Základní recept: Směs smíchejte se 130 ml...
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU VANILKOVÉHO KRÉMU/POLEVY Vysoce kvalitní směs pro přípravu vanilkového krému/polevy. Základní recept: Směs vysypte do mísy...
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU KRÁLOVSKÉ POLEVY (ROYAL ICING) Vysoce kvalitní směs pro přípravu royal icing. Základní recept: Na 100 g směsi budete potřebovat 12-14 ml vody....
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU BROWNIES Vysoce kvalitní směs pro přípravu brownies. Základní recept: Předehřejte si horkovzdušnou troubu na 170°C nebo statickou na...