Na pralinky
Polykarbonátové formy na výrobu čokoládových pralinek
TIP: Pro výrobu čokoládových pralinek můžete vybírat z naší široké nabídky kvalitních belgických čokolád Callebaut, delikátních švýcarských čokolád CARMA a prémiových plantážových a BIO čokolád Cacao Barry. Všechny čokolády jsou ve formě malých čoko peciček, které se snadno rozpuští a velmi dobře se s nimi pracuje.
Na výběr máme rovněž i velmi oblíbené krémy a náplně do pralinek. Nezbytným pomocníkem pro temperování čokolády a barvení pralinek je kvalitní kakaové máslo.
Nejprodávanější
36 položek celkem
Výprodej
Poslední kus
472 Kč
–8 %
432 Kč
FORMA NA PRALINKY - KULATÁ Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových pralinek. Rozměry formy: 275 x 175 mm Průměr pralinky: 30 mm Výška...