Pektin
Přírodní Pektin NH se používá na želírování, jako stabilizátor, emulgátor a zahušťovadlo v zavařeninách a ovocných džemech, dřeních, pekařských náplních, lesklých polevách, cukrovinkách, mléčných výrobcích, zmrzlinách a ovocných džusech.
Pastry Pektin NHX
Pastry Pektin NHX je NOVINKA ve světě cukrařiny - jedná se o vylepšenou verzi pektinu NH! Může být použit do dření a ovocných džusů, směsi ovoce, cukru a kyseliny citronové. Pektin Fruit NHX vytváří typickou ovocnou marmeládu.
Nejprodávanější

PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN MEDIUM JAUNE - rapid set 20g Želírující textra pektin medium jaune je vhondá především na výrobu džemů. Skvěle funguje v prostředí,...

PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN XOCO X58 (na polevy a mléčné výrobky) 20g Želírující látka, která je používána v čokoládových...