ADVENTNÍ KALENDÁŘ - Jak na dokonalou královskou glazuru?
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 9. PROSINEC
Také Tě uchvátil recept na plněné perníčky od @nejsembabovka? ❤️
Pokud je máš v plánu zdobit královskou glazurou, ale každoročně bojuješ s její přípravou, máme pro tebe nejen recept, ale i pár tipů a triků, s pomocí kterých ji dovedeš k dokonalosti 🤗
KRÁLOVSKÁ GLAZURA
65 g bílky
400 g cukr moučka
2,5 g citronová šťáva
V robotu s balónovou metlou na vysoké rychlosti šlehej bílky, citronovou šťávu a cukr do doby, než hmota začne na metle vytvářet pevné špičky.
Poté přendej do zdobícího sáčku a můžeš začít se zdobením! 🤩
TIPY & TRIKY:
1. Cukr důkladně prosej - klidně několikrát. Z naší zkušenosti doporučujeme používat "Pudrový cukr" značky Korunní (růžová krabička).
2. Poleva z výše uvedeného množství ingrediencí je vhodná na obrysy perníčků. V případě, že ji chceš použít jako výplň, navyš množství bílků.
3. Poleva rychle schne. Pokud ji nepoužiješ všechnu naráz, přikryj ji vlhkou utěrkou.
Diskuze (0)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.