ADVENTNÍ KALENDÁŘ - Jak na dokonalou zrcadlovou polevu?
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 4. PROSINEC
Připravit dort se zrcadlovou polevou, která se nejen leskne tak, že v ní vidíš svůj odraz, ale zároveň neobsahuje žádné vzduchové bublinky, je i pro profesionální cukráře často velký oříšek 🌰
PTÁŠ SE, JAK NA DOKONALOU ZRCADLOVOU POLEVU?
1. Dodržuj postupy uvedené v recepturách a polevu vždy provař na danou teplotu. Používej cukrářský teploměr!
2. Zvol mixér s otevřenou hlavou - z naší zkušenosti doporučujeme mixéry značky BAMIX, které jsou jedničkou na trhu 💯
3. Při leštění glazé mixérem zbytečně nepohybuj. Hlavu mixéru měj nakloněnou v úhlu 25 stupňů a umísti ji těsně pod hladinu.
Hlavu mixéru během leštění nikdy nevynořuj! ☝🏻
Je něco, co Tě ohledně zrcadlových polev zajímá? Zeptej se nás 💬
Diskuze (0)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.