Hotové polevy
Občas máme pocit, že se cukráři rozdělují na dvě skupiny - ta první preferuje velvet spreje, tedy sametové povrchy, a ta druhá naopak miluje vše, co se leskne a nikdy neodolá zrcadlovým polevám! 🌟
Do které skupiny se řadíš Ty? 🫵🏻
Ať už tak, či tak, v Pastry si přijde na své každý 🤗
A aby byla nabídka kompletní, přidáváme i čokoládové polevy 🍫
ICE CHOC
Polevy ICE CHOC jsou 100% čokoládové polevy na nanuky a dezerty s výrazným lomem 🤩
Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní belgické čokolády, jsou bohaté na kakaové máslo (milujeme jak se rozpouští v ústech 🤤) a kromě nanuků a dezertů se dají použít také na stékané dorty! 🎂
A jaká je jejich největší výhoda? Nemusí se temperovat, stačí jen rozehřát v mikrovlnné troubě ✔️
ČOKOLÁDOVÉ POLEVY PREMIUM
Vysoce kvalitní polevy v peckách, které můžeš použít pro všechny cukrářské účely, mají dlouhotrvající lesklý efekt, hladkou strukturu, nízký bod tání a čistý lom 🤩
Ani tyto polevy není nutné temperovat, stačí rozehřát na maximálně 45 stupňů✌🏻
ZRCADLOVÉ POLEVY
Pastry zrcadlové polevy vynikají nejen vysokým leskem, jejich výhodou je i intenzivní chuť a barva 😍
No a jak polevy aplikovat na dorty a dezerty? Stačí je nahřát na 45-50 stupňů, promíchat mixérem a potom už jen použít! 👩🏼🍳
Vybereš si neutrální čirou, ovocnou, karamelovou nebo čokoládovou? A ano, víme, je to těžká volba… Všechny jsou výborné! 🔝
Diskuze (0)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.