Čokoládové tiramisu

recept na 12 kelímků o objemu 175 ml
 
Pro přípravu Ti doporučujeme zvolit následující kelímky:
Kelímek SQUARE 175 ml
Kelímek MLSET 175 ml
 
 
1. Piškot
 
50 g máslo
40 g vejce
 
Směs nasyp do mísy, přidej změklé máslo a vejce.
 
Míchej elektrickým šlehačem po dobu 3 minut.
 
Hotové těsto nalij na menší plech a peč na 170°C po dobu cca 15 minut.
 
2. Tiramisu krém
 
100 g voda
 
Lilly Tiramisu spoj s vodou pomocí metličky.
 
Výsledkem je hladká hmota kašovité konzistence. Do té následně zapracuj vyšlehanou smetanu.
 
3. Dokončení
 
 
Do kelímků vrstvi krém a vykrojený korpus.
 
Nakonec zasyp kakaem.
 
 
Pastry tip:
 
Ozdob dezert touto čokoládovou dekorací!
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz