Čokoládové tiramisu
recept na 12 kelímků o objemu 175 ml
Pro přípravu Ti doporučujeme zvolit následující kelímky:
Kelímek SQUARE 175 ml
Kelímek MLSET 175 ml
1. Piškot
50 g máslo
40 g vejce
Směs nasyp do mísy, přidej změklé máslo a vejce.
Míchej elektrickým šlehačem po dobu 3 minut.
Hotové těsto nalij na menší plech a peč na 170°C po dobu cca 15 minut.
2. Tiramisu krém
100 g Lilly Tiramisu
100 g voda
500 g smetana ke šlehání 31%
Lilly Tiramisu spoj s vodou pomocí metličky.
Výsledkem je hladká hmota kašovité konzistence. Do té následně zapracuj vyšlehanou smetanu.
3. Dokončení
Do kelímků vrstvi krém a vykrojený korpus.
Nakonec zasyp kakaem.
Pastry tip:
Ozdob dezert touto čokoládovou dekorací!
Diskuze (0)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.