ŠLEHANÁ CITRONOVÁ GANACHE
530 g smetana ke šlehání 35%
140 g Pastry bílá čokoláda 25%
120 g ovocné pyré citron
Želatinu rehydratuješ.
Polovinu smetany přivedeš k varu, přidáš želatinu a tuto horkou tekutinu postupně naléváš na čokoládu. Poté emulguješ ponorným mixérem.
Následně přidáš zbytek studené smetany, citronové pyré a nakonec opět promícháš ponorným mixérem.
Přikryješ potravinářskou fólií, uložíš na minimálně 12 hodin do chladu a před dávkováním do formy vyšleháš.
MARACUJA VKLAD
250 g Pastry maracuja náplň
Náplň je připravena k použití.
KOMPLETACE
Formu z poloviny naplníš vyšlehanou ganache.
Do každého citronu pomocí cukrářského sáčku nastříkáš mučenkovou náplň.
Necháš důkladně zamrznout.
ČOKOLÁDOVÁ POLEVA
250 g Pastry bílá čokoláda 25%
250 g Pastry kakaové máslo v peckách
q.s. žluté kakaové máslo
Čokoládu společně s kakaovým máslem rozpustíš.
Obarvíš kakaovým máslem do požadovaného odstínu.
DOKONČENÍ
q.s. velvet sprej žlutý
Citrony po namočení do polevy postříkáš velvet sprejem.