Vstup do členské sekce, Strana 2

Sleva na registraci do Pastry Live Challenge

Krásný den z Pastry! 👋🏻   Už jsi slyšel(a) o naší PASTRY LIVE CHALLENGE? Soutěži pro amatérs...

Čokoládové tiramisu

recept na 12 kelímků o objemu 175 ml   Pro přípravu Ti doporučujeme zvolit následující kelímk...

Rekordně sladké Česko 🇨🇿

Ačkoliv jsme země malá, jsme také země plná rekordů - a obzvláště těch sladkých! 🧁 Pojďme se dnes p...

Červencové novinky ✨

Ahoj, zdravíme Tě z Pastry a rádi bychom Ti představili červencové novinky! ✨ Chceš si jednotlivé p...

F - FONDÁN, FRUTEK

D...

Slevový kód

Krásný den z Pastry! 👋🏻 Potřebuješ doplnit své sladké zásoby a čeká Tě velký nákup? 🛍️ Pak pro Teb...

Jde to i zdravěji

BIO KAROB Karob je skvělou přírodní alternativou kakaa. Získává se z lusků rouhovníku, což je stále...

E - EMULZE

E...

Variace choux

1. Craquelin   základní receptura: 160 g máslo 160 g cukr krupice 130 g hladká mouka 30...

Jakub Vobořil

Jakub Vobořil je ve světě čokolády zárukou kvality. Pod jeho rukama totiž vznikají pralinky připomín...

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz