Krásný den z Pastry! 👋🏻 Už jsi slyšel(a) o naší PASTRY LIVE CHALLENGE? Soutěži pro amatérs...
Vstup do členské sekce, Strana 2
-
Cukrářská abeceda
-
Recenze Pastryguide
-
Novinky & akce
-
Hosté
-
Pastry A-Z
-
Recepty premium
-
Fakta a zajímavosti
recept na 12 kelímků o objemu 175 ml Pro přípravu Ti doporučujeme zvolit následující kelímk...
Ačkoliv jsme země malá, jsme také země plná rekordů - a obzvláště těch sladkých! 🧁 Pojďme se dnes p...
Ahoj, zdravíme Tě z Pastry a rádi bychom Ti představili červencové novinky! ✨ Chceš si jednotlivé p...
D...
Krásný den z Pastry! 👋🏻 Potřebuješ doplnit své sladké zásoby a čeká Tě velký nákup? 🛍️ Pak pro Teb...
BIO KAROB Karob je skvělou přírodní alternativou kakaa. Získává se z lusků rouhovníku, což je stále...
E...
1. Craquelin základní receptura: 160 g máslo 160 g cukr krupice 130 g hladká mouka 30...
Jakub Vobořil je ve světě čokolády zárukou kvality. Pod jeho rukama totiž vznikají pralinky připomín...