Členská sekce, Strana 2
Ačkoliv jsme země malá, jsme také země plná rekordů - a obzvláště těch sladkých! 🧁 Pojďme se dnes p...
Ahoj, zdravíme Tě z Pastry a rádi bychom Ti představili červencové novinky! ✨ Chceš si jednotlivé p...
Dnešní díl, ve kterém si představíme FONDÁN a FRUTEK, bude nabitý informacemi 🔥 Kromě spousty znalos...
Krásný den z Pastry! 👋🏻 Potřebuješ doplnit své sladké zásoby a čeká Tě velký nákup? 🛍️ Pak pro Teb...
BIO KAROB Karob je skvělou přírodní alternativou kakaa. Získává se z lusků rouhovníku, což je stále...
EMULZE a EMULGACE - 2 pojmy, které nás budou provázet dnešním videem 🤩 Připravte si s námi různé gan...
1. Craquelin základní receptura: 160 g máslo 160 g cukr krupice 130 g hladká mouka 30...
Jakub Vobořil je ve světě čokolády zárukou kvality. Pod jeho rukama totiž vznikají pralinky připomín...
Co je to DACQOUISE a k čemu se používá DEXTRÓZA? To a mnohem více se dozvíte v dnešním díle 🧐Jako bo...
V dnešním díle se společně podíváme na rozdíl mezi COULIS, COMPOTÉE a CONFITURE 🍓🍑A aby Vaše znalost...
Co je to albumin a jak ho používat?Co znamená, že jsou bílky “pasterizované”?Na kolik stupňů sušit p...
autor receptu: Michala Jedličková 1. Makronky (italská metoda s rozvarem) recept na 25 ks ...