Pastry, Strana 38
- Akční zboží
- Čokolády a kakao
- Cukrářské pomůcky
- Cukrářské a pekařské směsi
- Cukrářské dekorace, posypy a zdobení
- Dárkové poukazy
- Káva
- Knihy a magazíny pro cukráře
- Korpusy
- Náplně a krémy
- Obalové materiály
- Ořechy, ovoce a další plody
- Ovocná pyré
- Pasty a ochucovadla
- Polevy a potahovací hmoty
- Potravinářské barvy a příslušenství
- Tuky a mléčné výrobky
- Zdravá výživa
- Zmrzlinové směsi
- Želatina, textury a cukry
Nejprodávanější
CLUIZEL ČOKOLÁDOVÁ TABULKA hořká plantážová VILA GRACINDA 73% 70g Exkluzivní tabulková hořká čokoláda z africké plantáže Vila Gracinda. ...
CLUIZEL ČOKOLÁDOVÁ TABULKA MANGARO hořká plantážová 71% 70g Exkluzivní tabulková hořká čokoláda z madagaskarské plantáže Mangaro. Plantážové...
CLUIZEL ČOKOLÁDOVÁ TABULKA LA LAGUNA mléčná plantážová 47% 70g Exkluzivní tabulková mléčná čokoláda z guatemalské plantáže La Laguna....
CLUIZEL ČOKOLÁDOVÁ TABULKA LA LAGUNA hořká plantážová 70% 70g Exkluzivní tabulková hořká čokoláda z guatemalské plantáže La Laguna. Plantážové...
CLUIZEL ČOKOLÁDOVÁ TABULKA GRUÉ DE CACAO hořká s kakaovými boby 70% 100g Exkluzivní tabulková hořká čokoláda s boby z plantáže Los Ancones v Dominikánské...
CLUIZEL ČOKOLÁDOVÁ TABULKA EXPLORACAO hořká s mátou a karamelizovanými arašídy 73% 70g Exkluzivní tabulková hořká čokoláda z plantáže Vila Gracinda se...
ŠUFAN MANDLE S BÍLOU ČOKOLÁDOU Špičková odrůda přirozeně sladkých španělských mandlí s kvalitní bílou čokoládou. bez umělých sladidel...
LYOFILIZOVANÉ MERUŇKY Ideální k dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem. Plody jsou nejdříve...
ŠUFAN KOKOSOVÁ HNÍZDA S KEŠU Směs obsahuje šťavnaté a křehké kokosové chipsy, slunečnicová a chia semínka a výstavní kešu ořechy kalibrace W320....
ŠUFAN KOKOSOVÁ HNÍZDA S PEKANY Směs obsahuje šťavnaté a křehké kokosové chipsy, slunečnicová, lněná a chia semínka a křehké pekanové ořechy...
KNIHA: ECLAIR by GARUHARU První ze série knih Eunyoung Tun, majitelky světově proslulé patisserie GARUHARU, se věnuje éclairs. Dezertu, který může mít nespočet podob - a to nejen vizuálně, ale i...
KNIHA DECORATION by GARUHARU V pořadí třetí kniha Eunyoung Tun, majitelky světově proslulé patisserie GARUHARU, se zaměřuje na dekorace. Ačkoliv je toto téma mezi cukráři často opomíjené,...
ŠUFAN KOKOSOVO-MANDLOVÉ MÁSLO Spojení jemně mleté kokosové dužiny, která je díky přirozeně vysokému podílu krásně šťavnatá, s odrůdou sladkých...