Pastry, Strana 57
-
Akční zboží
-
Čokolády a kakao
-
Cukrářské pomůcky
-
Cukrářské a pekařské směsi
-
Cukrářské dekorace, posypy a zdobení
-
Dárkové poukazy
-
Káva
-
Knihy a magazíny pro cukráře
-
Korpusy
-
Náplně a krémy
-
Obalové materiály
-
Ořechy, ovoce a další plody
-
Ovocná pyré
-
Pasty a ochucovadla
-
Polevy a potahovací hmoty
-
Potravinářské barvy a příslušenství
-
Tuky a mléčné výrobky
-
Zdravá výživa
-
Zmrzlinové směsi
-
Želatina, textury a cukry
Nejprodávanější

KNIHA OPERA BY CEDRIC GROLET Ikonická kniha francouzského šéfcukráře Cedrica Groleta. Jazyk: angličtina.

KNIHA FILES BY RAMON MORATÓ Kniha předního světového cukráře s komplexním pohledem na cukrařinu a čokoládu. Najdete zde 15 kapitol, kde se autor zabývá například...

NEREZOVÝ RÁFEK - TROJÚHENÍK Vysoce kvalitní nerezový ráfek (AISI 304), pevný a odolný. Lze bezpečně vložit do mrazáku nebo trouby. Zajišťuje rovnoměrné...

NEREZOVÝ RÁFEK - KRUH Vysoce kvalitní nerezový ráfek (AISI 304), pevný a odolný. Lze bezpečně vložit do mrazáku nebo trouby. Zajišťuje rovnoměrné pečení. Jsou k...

FORMA NA SUŠENKY - BISC05 Silikonová forma vhodná na přípravu sušenek. Součástí formy je i čirý plastový podnos o roměrech 300x400 mm....

FORMA NA SUŠENKY - BISC01 Silikonová forma vhodná na výrobu sušenek. Součástí formy je i čirý plastový podnos o roměrech 300x400 mm. Rozměr sušenky: 87 x...

FORMA NA ČOKOLÁDU - MOŘŠTÍ ŽIVOČICHOVÉ Forma z tepelně tvarovaného plastu vhodná k vylévání čokoládových pralinek, figurek a čokoládových dekorací....

SILIKONOVÁ FORMA NA DEZERTY - MINI ANANAS Silikonová forma vhodná k mražení a pečení dezertů. Forma je vyrobena ze 100% platinum silikonu. Ve formě lze péct při 230°C a rovněž zamrazovat do...

KNIHA RECETTE KSENIA BY PENKINA Kniha od známé šéfcukrářky Ksenie Penkina žijící v Kanadě. Kniha přináší více než 90 receptů a technik krok za krokem na 20...

FORMA NA TYČINKY -TYČINKA RIGA Tritanová forma vhodná k výrobě čokoládových tyčinek. Forma RIGA byla vyrobena ve spolupráci se světoznámým cukrářem Vincentem...