Pastry, Strana 6
- Akční zboží
- Čokolády a kakao
- Cukrářské pomůcky
- Cukrářské a pekařské směsi
- Cukrářské dekorace, posypy a zdobení
- Dárkové poukazy
- Káva
- Knihy a magazíny pro cukráře
- Korpusy
- Náplně a krémy
- Obalové materiály
- Ořechy, ovoce a další plody
- Ovocná pyré
- Pasty a ochucovadla
- Polevy a potahovací hmoty
- Potravinářské barvy a příslušenství
- Tuky a mléčné výrobky
- Zdravá výživa
- Zmrzlinové směsi
- Želatina, textury a cukry
Nejprodávanější
PASTRY ČOKOLÁDA karamelová KEWANE 250g - SELECTED BY CLUIZEL Exkluzivní karamelizovaná bílá čokoláda Kewane s vyjímečnou chutí smetany, vanilky a máslových...
KRABICE NA CUKROVÍ - S OKÉNKEM (BÍLÁ KŮŽE) Dekor: bílá kůže Délka: 12 cm Šířka: 12 cm Výška: 6 cm
CACAO BARRY KAKAO PLEIN AROME 100% kakaový prášek se středně hnědou barvou a výraznou chutí a aroma Příjemná čokoládová příchuť s tóny karamelu a mandlí...
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU RAINBOW CAKE - MODRÁ Vysoce kvalitní směs pro přípravu rainbow cake. Základní recept: Směs nasypte do mísy a přidejte 90 g vajec....
SILIKONOVÁ FORMA (TERAKOTA) - BABA Forma na dezerty a pečení ve tvaru baba. Forma je vyrobena z terakotového silikonut řady siliconflex. Ve formě lze péct při 230°C a rovněž zamrazovat do -60°C....
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU RAINBOW CAKE - FIALOVÁ Vysoce kvalitní směs pro přípravu rainbow cake. Základní recept: Směs nasypte do mísy a přidejte 90 g vajec....
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU RED VELVET Vysoce kvalitní směs pro přípravu red velvet. Základní recept: Předehřejte si horkovzdušnou troubu na 160 °C. Směs vysypte do...
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU RAINBOW CAKE - ZELENÁ Vysoce kvalitní směs pro přípravu rainbow cake. Základní recept: Směs nasypte do mísy a přidejte 90 g vajec....
LEPENKOVÁ PODLOŽKA ZLATÁ 13,5x13,5cm Lepenková podložka zlaté barvy. Podložka je vyrobena z kvalitního pevného materiálu. Je potažena lesklou fólií zlaté barvy....
KRABICE NA CUKROVÍ - S OKÉNKEM (BÍLÁ KŮŽE) Dekor: bílá kůže Délka: 10 cm Šířka: 10 cm Výška: 6 cm