Pastry, Strana 62
-
Akční zboží
-
Čokolády a kakao
-
Cukrářské pomůcky
-
Cukrářské a pekařské směsi
-
Cukrářské dekorace, posypy a zdobení
-
Dárkové poukazy
-
Káva
-
Knihy a magazíny pro cukráře
-
Korpusy
-
Náplně a krémy
-
Obalové materiály
-
Ořechy, ovoce a další plody
-
Ovocná pyré
-
Pasty a ochucovadla
-
Polevy a potahovací hmoty
-
Potravinářské barvy a příslušenství
-
Tuky a mléčné výrobky
-
Zdravá výživa
-
Zmrzlinové směsi
-
Želatina, textury a cukry
Nejprodávanější

FORMA NA TABULKY - 3x TABULKA CACAO Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových tabulek. Rozměry formy: 275 x 135 mm Výška formy: 24 mm Rozměry tabulky: 150 x 65...

FORMA NA PRALINKY - HOLLOW Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových pralinek. Rozměry formy: 275 x 135 mm Výška formy: 24 mm Průměr pralinky: 22...

SILIKONOVÁ FORMA NA DEZERTY - MINI ARENA 100 Silikonová forma vhodná k přípravě dezertů. Ve formě lze péct při 230°C a rovněž zamrazovat do -60°C. Průměr formy: 70 mm...

KNIHA PRISMA BY FRANK HAASNOOT Kniha od známého holandského šéfcukráře Franka Haasnoota. Kniha je rozdělená do jednotlivých sekcí dle barev a přináší 50...

SILIKONOVÁ FORMA NA DORT - ZEN 600 Silikonový forma na dort. Forma je vyrobena ze 100% platinum silikonu. Ve formě lze péct při 230°C a rovněž zamrazovat do -60°C. Rozměr dortu: 155 x...

FORMA NA PRALINKY - OLIVER TRIBUT Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových pralinek. Rozměry formy: 275 x 135 mm Výška formy: 24 mm Rozměry pralinky: 53...

SILIKONOVÁ FORMA NA DORT - INCONTRO 650 Forma vhodná k přípravě dortu. Forma je vyrobena ze 100% platinum silikonu. Ve formě lze péct při 230°C a rovněž zamrazovat do -60°C....

FORMA NA PRALINKY - BUCHE SE ZÁŘEZEM Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových pralinek. Rozměry formy: 275 x 135 mm Výška formy: 24 mm Rozměry...

KNIHA ONE WEEK WITH YANN DUYTSCHE Skvělý francouzský šéfcukrář Yann Duytsche Vás zve abyste s ním strávili skrze jeho knihu týden na jeho workshopu. V knize najdete recepty,...

FORMA NA PRALINKY - CYLINDER Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových pralinek. Rozměry formy: 275 x 135 mm Výška formy: 30 mm Průměr...

SILIKONOVÁ FORMA NA DORT - TESORO Silikonová forma na dort. Forma je vyrobena ze 100% platinum silikonu. Ve formě lze péct při 230°C a rovněž zamrazovat do -60°C. Rozměr dortu: 170 x 104 mm...

KNIHA PACO TORREBLANCA 1 Šéfcukrář Paco Torreblanca se svou knihou, která byla vyhlášena jako nejlepší cukářská kniha na světe přináší receptury krok za...