Trend dneška, který si snadno zvládnete vyrobit doma. Na přípravu dubajské čokolády stačí 7 ingrediencí a kvalitní forma na čokoládu. Připravili jsme pro Vás jednoduchý recept a výběr kvalitních surovin z našeho cukrářského eshopu Pastry.cz
Recept na dubajskou čokoládu:
1. Skořápka
Z čokolády odebereme 180 g - vytemperujeme a při 30 °C formu čokoládou vylijeme, vytvoříme tak skořápku.
Po naplnění a následném ztuhnutí temperaci opakujeme se zbývajícími 70 g čokolády - tabulku uzavřeme a necháme dokrystalizovat.
2. Pistáciová náplň do dubajské čokolády
Zchladíme na 25 °C a naplníme tabulku.
💡Alternativou k výše uvedené náplni může být Pastry náplň pistácie s křupinkami.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Pastry.cz - kvalitní cukrářské potřeby a suroviny pro nadšence i profesionální cukráře.