Dubajská čokoláda

 
1. Skořápka
 
Kakaové máslo ztemperujeme na pracovní teplotu 29-30 °C. Nastříkáme do formy v podobě cákanců a necháme zkrystalizovat.
 
Z čokolády odebereme 180 g - vytemperujeme a při 30 °C formu čokoládou vylijeme, vytvoříme tak skořápku.
 
Po naplnění a následném ztuhnutí temperaci opakujeme se zbývajícími 70 g čokolády - tabulku uzavřeme a necháme dokrystalizovat.
 
 
 
2. Pistáciová náplň
 
Rozpuštěnou bílou čokoládu smícháme s tahini a pistáciovou pastou. Přidáme kadayif.
 
Zchladíme na 25 °C a naplníme tabulku.
 
💡Alternativou k výše uvedené náplni může být Pastry náplň pistácie s křupinkami.
 
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz