Red velvet
500 g Pastry bezlepková směs na Red velvet
175 g olej
250 g vejce
Do mísy nasypeme bezlepkovou směs. Přidáme olej a vejce a šleháme po dobu 3 minut.
Vzniklé těsto vylijeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě předehřáté na 160 stupňů cca 20 minut.
Sýrový krém
112 g sýr Philadelphia (pokojové teploty)
45 g máslo (pokojové teploty)
165 g cukr moučka
1/2 lžičky vanilkový extrakt
špetka soli
Máslo a sýr spojíme pomocí protínací metly v robotu.
Přidáme zbytek ingrediencí a mícháme, dokud nevznikne hladký krém.
Kompletace
Piškot rozdrobíme a zapracujeme do něj sýrový krém.
Výsledkem je kompaktní hmota, ze které tvarujeme kuličky, do jejichž středu následně zapíchneme papírové tyčinky.
Lízátka uložíme do chladu.
Dokončení
Dostatečně ztuhlá cake pops namáčíme v polevách/glazé a dekorujeme dle vlastního uvážení.
TIPY NA ZDOBENÍ
S pomocí těchto vykrajovátek vytvoříte kouzelné dekorace v podobě netopýrů a duchů. Stačí vytemperovat čokoládu, rozetřít ji na elastickou folii a ve chvíli, kdy čokoláda začne tuhnout, vykrájet požadované tvary. Dokonalosti navíc dosáhnete obarvením čokolády barvami rozpustnými v tucích. Tak co, jste připraveni na halloweenskou párty? :-)
Použití zrcadlové polevy ještě nebylo jednodušší. Její příprava Vám zabere pár minut a věřte, že zářit nebudou pouze Vaše výtvory… Za hvězdu rázem budete i Vy!
Namočte lízátka do zrcadlové polevy a dekorujte je cukrovým zdobením - tuto kombinaci milují děti i dospělí.
Happy Sprinkles jsou proslulé svými tematickými kolekcemi - a letošní halloweenskou limitkou opět zabodovali. Dýně, čarodějnice, lebky, kosti… V tomto duchu se nese letošní Halloween!
Říkáte si, že temperování čokolády, do které budete lízátka namáčet, není nic pro Vás a hledáte snadnější způsob? Žádný problém! I my občas volíme tu nejjednodušší variantu. Kvalita je pro nás ale stále na prvním místě, proto od tohoto produktu očekávejte nejen snadnou manipulaci (stačí pouze rozehřát), ale i delikátní chuť. Zkrátka, ideální volba pro všechny milovníky čokolády!
Přejeme Vám krásný Halloween!
HALLOWEENSKÉ CAKEPOPS PDF RECEPT KE STAŽENÍ
Pastry.cz - kvalitní cukrářské potřeby a suroviny pro nadšence i profesionální cukráře.