Májová Pavlova

1. Korpus Pavlova
100 g bílky
100 g cukr krystal
80 g cukr moučka
30 g strouhaný kokos
 
Bílky o pokojové teplotě vyšleháme s cukrem krystal a albuminem. Postupně zapracujeme sypké suroviny.
 
Pavlovy nastříkáme na plech vyložený pečicím papírem/ podložkou.
 
Sušíme v troubě při 90 °C cca 3 hodiny (dle velikosti).
 
 
2. Mascarpone chantilly
50 g cukr krupice
250 g mascarpone
q.s. kůra z limetky
 
 Vše společně krátce vyšleháme do krémové konzistence.
 
 
3. Dokončení
q.s. bílá čokoláda na dekorace
q.s. čerstvé maliny
q.s, čerstvé borůvky
 
Na Pavlovy nastříkáme chantilly, dozdobíme čerstvým ovocem, čokoládovými i sušenými květy. Lehce zasypeme prachem připraveným z lyofilizovaných malin.
 
 
Náš tip:
 
 
Pro ozvláštnění můžeme pod chantilly nastříkat džem Sugar Life - malina, litchi a růže.
 
 
 
Pastry.cz  - kvalitní cukrářské potřeby a suroviny pro nadšence i profesionální cukráře.

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz