Sněhový popcorn s bílou čokoládou

 1. Meringue

150 g cukr krupice
100 g bílky
 
Bílky s cukrem nahřejeme ve vodní lázni na 40 °C. Poté vyšleháme do měkkých špiček.
 
Na plech nastříkáme tenké proužky (trubička o průměru 0,5 cm - BT205).
 
Sušíme při 120 °C cca 20 minut a poté dosušíme při 80 °C.
 
 

 2. Dokončení

100 g sněhové kousky (viz výše)
 

Sněhové proužky nalámeme na malé kousky.

Spojíme s vytemperovanou bílou čokoládou.

Na plech tvarujeme malé hrudky podobné popcornu.

Necháme zchladnout.

Pastry.cz  - kvalitní cukrářské potřeby a suroviny pro nadšence i profesionální cukráře.

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz