Želatina, textury a cukry, Strana 2

Nejprodávanější

PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
Skladem
Kód: 9520
 
37 Kč
PASTRY PEKTIN NHX 50g
PASTRY PEKTIN NHX 50g
Skladem
Kód: 300011
 
130 Kč
Návrh bez názvu 6
PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ 200g
Skladem
Kód: 300400
 
37 Kč
PASTRY AGAR 50g
PASTRY AGAR 50g
Skladem
Kód: 300486
 
58 Kč
Návrh bez názvu 6
 
59 Kč
GLUKÓZOVÝ SIRUP 280g
GLUKÓZOVÝ SIRUP 280g
Momentálně nedostupné
Kód: 38208
 
99 Kč
Pastry drceny bisquit 500g kousky susenek Paillete Feuilettine
PASTRY DRCENÝ BISQUIT 500g
Skladem
Kód: 300578
 
299 Kč
KING SPRAY (OLEJ VE SPREJI) 500ml
 
127 Kč
KUKUŘIČNÝ ŠKROB 400g
KUKUŘIČNÝ ŠKROB 400g
Skladem
Kód: KAT00001
 
49 Kč
PASTRY VINNÝ KÁMEN (CREMOR TARTAR) 50g
 
59 Kč
65 položek celkem
GELCREM COLD - BRAMBOROVÝ ŠKROB 500g
289 Kč

GELCREM COLD - BRAMBOROVÝ ŠKROB Modifikovaný bramborový škrob. Zahušťovadlo, které dodává pokrmům připravených za studena krémovou strukturu. Lze použít...

Kód: 38674
PCB SORBITOL 1kg
446 Kč

PCB SORBITOL Bílý prášek vhodný jako umělé sladidlo i zahušťovadlo. Sorbitol díky jeho vlastnosti vázat vodu lze také použít při výrobě pralinek pro...

Kód: 060624
SOSA ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA LOW SUGAR PEKTIN 500g
1 101 Kč –10 %
980 Kč

SOSA ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA LOW SUGAR PEKTIN Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být použit...

Kód: 38895
SOSA TEXTURA AGAR- AGAR 500G
1 655 Kč

SOSA TEXTURA AGAR- AGAR Textura Agar- agar se používá jako želatina. Je vyráběna z různých druhů řas (červených). Textura je výjimečná schopností želírovat i při pokojové...

Kód: 37872
proespuma cold
873 Kč

JOYBASE ZMRZLINOVÝ ZÁKLAD NEUTRAL FIX Zmrzlinová neutrální báze pro výrobu ovocné i mléčné zmrzliny. Neutrální báze se...

Kód: 01070653
44180 1 0923 c
1 121 Kč

SOSA XP POTATOWHIP (BRAMBOROVÝ PROTEIN) Bramborový protein v prášku, bez zápachu. Ideální jako náhrada vaječných bílků. emulgační, pěnivý a fixační...

Kód: 44180
SOSA PROSORBET 100 COLD NATURAL 3kg
762 Kč

SOSA PROSORBET 100 COLD NATURAL Základ pro přípravu sorbetů a zmrzliny za studena - stačí přidat příchuť - pasta / ovoce a cukr. Směs stabilizátorů, emulgátorů a technických cukrů....

Kód: 37643
SOSA ŽELATINA VEPŘOVÁ INSTANGEL 500g
620 Kč

SOSA ŽELATINA VEPŘOVÁ INSTANGEL Vepřová želatina s Bloomem 180. Barva: Bílý prášek Dávkování: 30-60 g/kg za studena Použití Želírování

Kód: 38734
Přírodní hnědý cukr reunion
35 Kč

HNĚDÝ CUKR Kvalitní hnědý cukr.

Kód: CUKR HNEDY
KYSELINA CITRONOVÁ 1kg
449 Kč

KYSELINA CITRONOVÁ (CITRIC ACID) - V PRÁŠKU Bílý prášek rozpustný v kapalinách. Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou šťávu....

Kód: 37085
217 Kč

VANILKOVÝ CUKR 1kg Krupicový cukr s vanilkovým prachem.

Kód: VANILKOVYCUKR
r2ceitwd
Novinka
350 Kč

PASTRY TEXTURA NATUR ALG - přírodní želírující látka Natur Alg je přírodní želírující látka neutrální chuti. prášek z...

Kód: 303395
r2ceitwd
Novinka
128 Kč

PASTRY TEXTURA NATUR AGRUM - přírodní vláknina Textura Natur Agrum je přírodní zahušťující textura nahrazující škroby, emulgátory a gumy. vyrobena...

Kód: 303371
PASTRY TEXTURA GRACILA GEL 50g
138 Kč

TEXTURA GRACILA GEL Želírující látka rostlinného původu k dosažení krémové textury. Želíruje pomalu. Není označována jako aditivum (E), je vyrobena z...

Kód: 303180
SOSA Maltodextrin 12DE (z kukuřičného škrobu) 500g
189 Kč

SOSA MALTODEXTRIN Maltodextrin z kukuřičného škrobu.

Kód: 38771
PASTRY PROESPUMA COLD 50g
57 Kč

PASTRY PROESPUMA COLD Proespuma cold je stabilizátor, se kterým můžete připravit pěnu za studena. Rostlinného původu. Barva: bílý prášek Dávkování: 50-100g/kg...

Kód: 302978
GELESPESSA - ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA 500g
543 Kč

GELESPESSA - ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA Želatina přírodního původu, která Vám pomůže výborně absorbovat vodu a minimalizovat oddělování. Textura je využívána...

Kód: 37874
doprava
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz