Želatina, textury a cukry, Strana 2
Nejprodávanější

ŠUFAN BŘEZOVÝ CUKR XYLITOL Alternativní sladidlo z březové kůry, který mohou i diabetici. Vhodné ke slazení nápojů jako je káva, čaje, domácí limonády nebo...

KYSELINA CITRONOVÁ (CITRIC ACID) - V PRÁŠKU Bílý prášek rozpustný v kapalinách. Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou šťávu....

PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN X58 (na polevy a mléčné výrobky) 20g Želírující látka, která je používána v čokoládových polevách (nappage) a v mléčných výrobcích. Vhodná k použití v produktech bohatých na vápník. Pomalé želírování (24...

KADAYIF - křupavé nitky 10kg Hotové jemně pražené nitky vhodné na výrobu dubajské čokolády. Ideální jako křupavý element do tabulek, pralinek, dezertů Vhodné k...

SLEVA - GELESPESSA - ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA - MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST 07.03.2025 Želatina přírodního původu, která Vám pomůže výborně absorbovat vodu a minimalizovat...

PASTRY ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA - GOMA GARROFÍ - MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST 17.04.2025 Goma Garrofí je používána jako zahušťovadlo a stabilizátor. Goma Garrofí je...