Želatina, textury a cukry, Strana 2

Nejprodávanější

PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
Skladem
Kód: 9520
 
38 Kč
Návrh%20bez%20názvu 6
PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ 200g
Skladem
Kód: 300400
 
37 Kč
kadayif
 
119 Kč
pektin
PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN NHX 50g
Momentálně nedostupné
Kód: 300011
 
130 Kč
bily prasek h
PASTRY AGAR 50g
Skladem
Kód: 300486
 
58 Kč
Návrh%20bez%20názvu 6
 
59 Kč
Crunchy%20Decoration%20PailleteFeuilletines LR
PASTRY DRCENÝ BISQUIT 500g
Skladem
Kód: 300578
 
299 Kč
PASTRY TEXTURA EMULGÁTOR CITRUSOVÝ 50g
 
79 Kč
kyselina
 
35 Kč
68 položek celkem
PROESPUMA COLD 700g
576 Kč

PROESPUMA COLD Proespuma cold je stabilizátor, se kterým můžete připravit pěnu za studena. Rostlinného původu. Barva: bílý prášek Dávkování: 50-100g/kg Použití:...

Kód: 38976/48660
5xhjes7d
Partnerský prodej
89 Kč

ŠUFAN BŘEZOVÝ CUKR XYLITOL Alternativní sladidlo z březové kůry, který mohou i diabetici. Vhodné ke slazení nápojů jako je káva, čaje, domácí limonády nebo...

Kód: C 62
GELCREM COLD - BRAMBOROVÝ ŠKROB 500g
289 Kč

GELCREM COLD - BRAMBOROVÝ ŠKROB Modifikovaný bramborový škrob. Zahušťovadlo, které dodává pokrmům připravených za studena krémovou strukturu. Lze použít...

Kód: 38674
kokoscukr
124 Kč

KOKOSOVÝ CUKR 400g Kokosový cukr je skvělou alternativou k běžnému bílému cukru. Oproti klasickému cukru obsahuje cenné látky a je výživný Má jemnou...

Kód: BIOKOKOSCUKR
PCB SORBITOL 1kg
446 Kč

PCB SORBITOL Bílý prášek vhodný jako umělé sladidlo i zahušťovadlo. Sorbitol díky jeho vlastnosti vázat vodu lze také použít při výrobě pralinek pro...

Kód: 060624
KYSELINA CITRONOVÁ 1kg
Maraton 2025
449 Kč

KYSELINA CITRONOVÁ (CITRIC ACID) - V PRÁŠKU Bílý prášek rozpustný v kapalinách. Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou šťávu....

Kód: 37085
44180 1 0923 c
1 121 Kč

SOSA XP POTATOWHIP (BRAMBOROVÝ PROTEIN) Bramborový protein v prášku, bez zápachu. Ideální jako náhrada vaječných bílků. emulgační, pěnivý a fixační...

Kód: 44180
SOSA TEXTURA AGAR- AGAR 500G
1 655 Kč

SOSA TEXTURA AGAR- AGAR Textura Agar- agar se používá jako želatina. Je vyráběna z různých druhů řas (červených). Textura je výjimečná schopností želírovat i při pokojové...

Kód: 37872
VINNÝ KÁMEN SOSA 1kg
710 Kč

SOSA TEXTURA CREMOR TARTAR-VINNÝ KÁMEN Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje...

Kód: 37221
PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN X58 (na polevy) 20g
Novinka Maraton 2025
59 Kč

PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN X58 (na polevy a mléčné výrobky) 20g Želírující látka, která je používána v čokoládových polevách (nappage) a v mléčných výrobcích. Vhodná k použití v produktech bohatých na vápník. Pomalé želírování (24...

Kód: 303616
Snímek obrazovky 2025 03 13 160804
Novinka
3 300 Kč

KADAYIF - křupavé nitky 10kg Hotové jemně pražené nitky vhodné na výrobu dubajské čokolády. Ideální jako křupavý element do tabulek, pralinek, dezertů Vhodné k...

Kód: KADAYIF
NATUR EMUL SOSA emulgátor 500g
1 021 Kč

SOSA -  NATUR EMUL Emulgátor v prášku z citrusů s xanthanem. Částečně nahrazuje tukovou složku v potravinách. Částečně rozpustné v tucích, rozpustný v kapalinách....

Kód: 48645
SLEVA - GELESPESSA - ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA 500g - MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST 07.03.2025
543 Kč –50 %
269 Kč

SLEVA - GELESPESSA - ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA - MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST 07.03.2025 Želatina přírodního původu, která Vám pomůže výborně absorbovat vodu a minimalizovat...

Kód: 37874
r2ceitwd
350 Kč

PASTRY TEXTURA NATUR ALG - přírodní želírující látka Natur Alg je přírodní želírující látka neutrální chuti. prášek z...

Kód: 303395
r2ceitwd
128 Kč

PASTRY TEXTURA NATUR AGRUM - přírodní vláknina Textura Natur Agrum je přírodní zahušťující textura nahrazující škroby, emulgátory a gumy. vyrobena...

Kód: 303371
proespuma cold
873 Kč

JOYBASE ZMRZLINOVÝ ZÁKLAD NEUTRAL FIX Zmrzlinová neutrální báze pro výrobu ovocné i mléčné zmrzliny. Neutrální báze se...

Kód: 01070653
PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ GRACILA GEL přírodní 50g
138 Kč

TEXTURA GRACILA GEL Želírující látka rostlinného původu k dosažení krémové textury. Želíruje pomalu. Není označována jako aditivum (E), je vyrobena z...

Kód: 303180
SOSA PROSORBET 100 COLD NATURAL 3kg
762 Kč

SOSA PROSORBET 100 COLD NATURAL Základ pro přípravu sorbetů a zmrzliny za studena - stačí přidat příchuť - pasta / ovoce a cukr. Směs stabilizátorů, emulgátorů a technických cukrů....

Kód: 37643
SOSA ŽELATINA VEPŘOVÁ INSTANGEL 500g
620 Kč

SOSA ŽELATINA VEPŘOVÁ INSTANGEL Vepřová želatina s Bloomem 180. Barva: Bílý prášek Dávkování: 30-60 g/kg za studena Použití Želírování

Kód: 38734
bily prasek h
450 Kč –33 %
299 Kč

PASTRY ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA - GOMA GARROFÍ - MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST 17.04.2025 Goma Garrofí je používána jako zahušťovadlo a stabilizátor. Goma Garrofí je...

Kód: 301889
doprava
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz