CALLEBAUT PRALINE LÍSKOVÝ OŘÍŠEK 1 kg

Kód: PRA-CLAS-E4-19A
677 Kč / bal 604,50 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

CALLEBAUT PRALINE LÍSKOVÝ OŘÍŠEK

Vysoce kvalitní lískooříšková pasta s 50% ořechů a 50% cukru.

  • Praline má sametovou strukturu a sofistikovanou chuť čerstvě umletých lískový ořechů.
  • Lze použít jako náplň do pralinek, dezertů apod.
  • Na povrchu výrobku se může vyskytovat vrstva oleje z ořechů - není na závadu - výrobek pouze řádně promíchejte.

Detailní informace

doprava

Detailní popis produktu

Hmotnost: 1 kg

Minimální trvanlivost: uvedena na obale.

Složení: LÍSKOVÉ OŘÍŠKY 50%, cukr, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin.

Výrobek může obsahovat stopy mléka a dalších ořechů.

 

Nutriční hodnoty na 100g výrobku:

Energetická hodnota ------------------------------ 2259kJ/548kcal

Tuky--------------------------------------------------- 32,9  g

       z toho nasycené mastné kyseliny----------- 3,5 g

Sacharidy--------------------------------------------- 55 g

       z toho cukry------------------------------------ 52 g

Bílkoviny--------------------------------------------- 6 g

Sůl---------------------------------------------------- 0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Náplně a krémy
Hmotnost: 1 kg
Kód výrobku: PRA-CLAS-E4-19A
Výrobce: BARRY CALLEBAUT
Určeno na: náplň do pralinek, dezertů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Barry Callebaut čokolády

Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád  jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.

Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.

 Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.

CALLEBAUT Nadace Cocoa Horizons

"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz