CACAO BARRY ČOKOLÁDA SINGLE ORIGIN MADIROFOLO HOŘKÁ (65%) 1 kg
Kód: CHD-Q65MADN-E1-U68Související produkty
Detailní popis produktu
Hmotnost: 1 kg
Minimální trvanlivost: uvedeno na obale.
Složení: organická kakaová hmota Madagaskar, organický třtinový cukr, organické kakaové máslo, emulgátor: E322- SÓJOVÝ lecithin, přírodní vanilkový Bourbon prášek.
Výrobek může obsahovat stopy mléka.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
Energetická hodnota ------------------------------ 2317kJ/554kcal
Tuky--------------------------------------------------- 40 g
z toho nasycené mastné kyseliny-------------- 24 g
Sacharidy--------------------------------------------- 36 g
z toho cukry-------------------------------------- 32 g
Bílkoviny--------------------------------------------- 7,2 g
Sůl---------------------------------------------------- 0,02 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády a kakao |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Forma čokolády: | čokoládové pecky (Callets) |
Kategorie čokolády: | Belgická čokoláda |
Kód výrobku: | CHD-Q65MADN-E1-U68 |
Min. obsah kakaa: | 65% |
Označení čokolády: | CACAO BARRY SINGLE ORIGIN MADIROFOLO |
Výrobce čokolády: | BARRY CALLEBAUT |
druh čokolády: | hořká |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."