CACAO BARRY ČOKOLÁDA ALUNGA MLÉČNÁ (41%) 5 kg

Kód: CHM-Q41ALUN-E4-U72
3 559 Kč / bal 3 177,70 Kč bez DPH 711,80 Kč / 1 kg
Skladem
Možnosti doručení

CACAO BARRY ČOKOLÁDA ALUNGA MLÉČNÁ 41% (5 kg)

Mléčná francouzská čokoláda s kvalitní kakaovou a přitom sladce mléčnou chutí.

  • Použitý způsob Q fermentace - pro čistou a výraznou chuť kakaa.
  • Čokoláda je ve formě malých čoko peciček.
  • Čokoláda se velmi dobře rozpouští a je vhodná na výrobu pralinek.

Obsah kakaových součástí: 41%

Obsah kakaového másla: 31%

Obsah mléka: 24%

Detailní informace

doprava

Detailní popis produktu

Hmotnost: 5 kg

Minimální trvanlivost: uvedena na obale.

Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, sušené odstředěné MLÉKO,  emulgátor: E322- SÓJOVÝ lecithin, přírodní vanilkové aroma.

 

Nutriční hodnoty na 100g výrobku:

Energetická hodnota ------------------------------ 2319kJ/554kcal

Tuky--------------------------------------------------- 37 g

       z toho nasycené mastné kyseliny----------- 22 g

Sacharidy--------------------------------------------- 43 g

       z toho cukry------------------------------------ 41 g

Bílkoviny--------------------------------------------- 10 g

Sůl---------------------------------------------------- 0,24 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a kakao
Hmotnost: 5 kg
Forma čokolády: čokoládové pecky (Callets)
Kategorie čokolády: Belgická čokoláda
Kód výrobku: CHM-Q41ALUN-E4-U72
Min. obsah kakaa: 41%
Označení čokolády: CACAO BARRY ALUNGA
Výrobce čokolády: BARRY CALLEBAUT
druh čokolády: mléčná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Barry Callebaut čokolády

Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád  jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.

Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.

 Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.

CALLEBAUT Nadace Cocoa Horizons

"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz