CALLEBAUT ČOKOLÁDA DO FONTÁN MLÉČNÁ (37,8%) 2,5kg
Kód: CHM-N823FOUNE4-U71Související produkty
Detailní popis produktu
Hmotnost: 2,5 kg
Minimální trvanlivost: uvedena na obale.
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor: E322- SÓJOVÝ lecithin, přírodní vanilkové aroma.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
Energetická hodnota ------------------------------ 2449kJ/585kcal
Tuky--------------------------------------------------- 40,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny----------- 24,3 g
Sacharidy--------------------------------------------- 47,6 g
z toho cukry------------------------------------ 46,7 g
Bílkoviny--------------------------------------------- 6,5 g
Sůl---------------------------------------------------- 0,19 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády a kakao |
---|---|
Hmotnost: | 2.5 kg |
druh čokolády: | mléčná |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."