CALLEBAUT ČOKOLÁDA DO FONTÁN TMAVÁ (57,6%) 2,5kg

Kód: CHD-N811FOUNE4-U71
1 423 Kč / bal 1 270,50 Kč bez DPH 569,20 Kč / 1 kg
Skladem
Možnosti doručení

CALLEBAUT ČOKOLÁDA DO FONTÁN TMAVÁ 57,6%

Tmavá čokoláda do fontány s vyváženým poměrem mezi sladkou a kakaovou chutí.

  • Tyto čokolády jsou vyráběny speciálně pro použití do fontán a fondue.
  • Jedná se o nejjemnější belgickou čokoládu.
  • Čokoláda je bohatá na kakaové máslo, což zaručuje jejich nejvyšší kvalitu a dobrou tekutost.

Obsah kakaových součástí: 57,6%

Obsah tuku: 41,1%

Detailní informace

doprava

Detailní popis produktu

Hmotnost: 2,5 kg

Minimální trvanlivost: uvedena na obale.

Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: E322- SÓJOVÝ lecithin, aroma přírodní vanilka.

Výrobek může obsahovat stopy mléka.

 

Nutriční hodnoty na 100g výrobku:

Energetická hodnota ------------------------------ 2410kJ/576kcal

Tuky--------------------------------------------------- 41,4 g

       z toho nasycené mastné kyseliny----------- 24,6 g

Sacharidy--------------------------------------------- 42,5 g

       z toho cukry------------------------------------ 40,1 g

Bílkoviny--------------------------------------------- 8,1 g

Sůl---------------------------------------------------- 0,01 g

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a kakao
Hmotnost: 2.5 kg
druh čokolády: hořká

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Barry Callebaut čokolády

Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád  jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.

Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.

 Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.

CALLEBAUT Nadace Cocoa Horizons

"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz