CALLEBAUT ČOKOLÁDA MALCHOC-D - HOŘKÁ SE SLADIDLEM (53,9%) 1 kg
Kód: CSD-Q54MAL-EX-U68Související produkty
Detailní popis produktu
Hmotnost: 1 kg
MInimální trvanlivost: uvedena na obale.
Složení: Kakaová hmota, umělé sladidlo: Maltitol, kakaové máslo; emulgátor: E322- SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Výrobek může obsahovat stopy mléka.
Nadměrná konzumace může působit projímavě.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
Energetická hodnota ------------------------------ 1998kJ/478kcal
Tuky--------------------------------------------------- 36 g
z toho nasycené mastné kyseliny----------- 22 g
Sacharidy--------------------------------------------- 46 g
z toho cukry------------------------------------ 0,1 g
Vláknina --------------------------------------------- 8,1 g
Bílkoviny--------------------------------------------- 5,4 g
Sůl---------------------------------------------------- 0,01 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády a kakao |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Čokoláda bez cukru: | bez přidaného cukru |
Druh čokolády: | hořká |
Forma čokolády: | čokoládové pecky (Callets) |
Kategorie čokolády: | Belgická čokoláda |
Kód výrobku: | CSD-Q54MAL-EX-U68 |
Min. obsah kakaa: | 53,9% |
Označení čokolády: | CALLEBAUT MALCHOC-D |
Výrobce čokolády: | BARRY CALLEBAUT |
druh čokolády: | hořká |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."