KAKAOVÉ MÁSLO POWER FLOWER BEZ AZO MODRÉ 50 g
Kód: CLR-19429-999Související produkty
Detailní popis produktu
Hmotnost: 50 g
Minimální trvanlivost: uvedena na obale.
Složení: kakaové máslo, barvivo: E133.
Může obsahovat stopy mléka, sóji a ořechů.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota---------------------- 2862 kJ/684 kcal
Celkový tuk -------------------------------- 60 g
z toho nasycené mastné kyseliny--------3 6,1 g
Sacharidy -----------------------------------3 6 g
z toho cukry ------------------------------- 0 g
Vláknina ------------------------------------ 0 g
Celkové bílkoviny ------------------------- 0 g
Sůl-------------------------------------------- 0 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády a kakao |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."