MONA LISA CRISPPEARLS - KŘUPINKY SLANÝ KARAMEL 800g
Kód: CHF-CC-CCRISE0-02BSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Hmotnost: 800 g
Minimální trvanlivost: uvedena na obale.
Složení: Bílá čokoláda s karamelem 84% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, karamelový prášek (sušené odstředěné MLÉKO, sušená syrovátka (MLÉKO), cukr, MLÉČNÝ tuk, přírodní vanilkové aroma) 10,5%, sušené odstředěné MLÉKO, karamelizovaný cukr 1,5% , emulgátor: slunečnicový lecithin, kakaová hmota, sůl), solené křupavé cereálie (PŠENIČNÁ mouka, cukr moučka, PŠENIČNÁ sladová mouka, kypřicí látka: E500ii, přírodní vanilkové aroma), glukózový sirup, cukr, leštící látka: E414.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota----------------------------------- 2179 kJ/521 kcal
Celkový tuk -------------------------------------------- 29 g
Z toho nasycené mastné kyseliny------------------- 17 g
Sacharidy ----------------------------------------------- 55 g
Z toho cukry ------------------------------------------ 48 g
Celkové bílkoviny ------------------------------------ 9,2 g
Sůl------------------------------------------------------- 2,9 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pastry |
---|---|
Hmotnost: | 0.8 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."