Kvalitní kakao
Kvalitní kakao je základní potřebou každého pekaře a cukráře. Vzniká z kakaového bobu, který je slisován a na jedné straně vzniká kakaové máslo, na druhé tuhá hmota. Hmota se následně rozdrtí na přírodní kakaový prášek, ten se pak dále může alkalizovat a vznikne holandské kakao.
Nejprodávanější

CACAO BARRY KAKAO PLEIN AROME 100% kakaový prášek se středně hnědou barvou a výraznou chutí a aroma Příjemná čokoládová příchuť s tóny karamelu a mandlí...

PASTRY KAKAO DEEP BLACK - ČERNÉ Kakaový prášek s výraznou tmavou až černou barvou, jedno z nejtmavších na trhu. Silná kakaová chuť s jemně hořkými tóny...

PASTRY KAKAO PREMIUM 500g Vysoce kvalitní prémiové kakao s intenzivní čokoládovou chutí Obsahuje 20 - 24 % kakaového másla. Jemnost: 98,8 % Vyjímečné kakao svou...

ALMECO KAKAO PREMIUM Vysoce kvalitní prémiové kakao s intenzivní čokoládovou chutí. Obsahuje 20 - 22 % kakaového másla Jemnost: 98,8 % Vyjímečné kakao svou tmavou...

CACAO BARRY KAKAO EXTRA BRUTE 100% prémiové kakao s tmavě červenou barvou a výraznou chutí a aroma Prášek má velmi jemnou texturu Znovu uzavíratelný a recyklovatelný...

CACAO BARRY KAKAO NOIR INTENSE - MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST 31.03.2025 100% kakaový prášek s výraznou tmavou až černou barvou Silná hořká kakaová chuť s tóny sušenek...

CACAO BARRY KAKAO NOIR INTENSE 100% kakaový prášek s výraznou tmavou až černou barvou Silná hořká kakaová chuť s tóny sušenek a květin Jemná textura Ideální...