MONA LISA CRISPEARLS - MINI KULIČKY MIX 425g
Kód: CHX-CC-MCRISE0-999Související produkty
Detailní popis produktu
Minimální trvanlivost: uvedena na obale.
Hmotnost: 425 g
Složení: křupavé cereálie (rýžová mouka, cukr, sůl, kakaové máslo); čokoláda 25,5% (kakaová hmota; cukr; kakaové máslo; MLÉČNÝ tuk; emulgátor: SÓJOVÝ lecitin; přírodní vanilková příchuť); Mléčná čokoláda 19,0% (cukr; kakaové máslo; sušené plnotučné MLÉKO kakaová hmota; sušená syrovátka (MLÉKO) emulgátor: SÓJOVÝ lecitin; přírodní vanilková příchuť); Bílá čokoláda 19,0% (cukr; kakaové máslo; sušené plnotučné MLÉKO sušená syrovátka (MLÉKO); emulgátor: SÓJOVÝ lecitin; přírodní vanilková příchuť); glukózový sirup; cukr; glazura: E414. Může obsahovat stopy vajec, ořechů a lepku.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota------------------------------- 2001 kJ/478 kcal
Celkový tuk ----------------------------------------- 20,3 g
Z toho nasycené mastné kyseliny----------------12 g
Sacharidy ------------------------------------------- 66 g
Z toho cukry --------------------------------------- 38 g
Celkové bílkoviny --------------------------------- 5,8 g
Sůl--------------------------------------------------- 0,84 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrářské dekorace, posypy a zdobení |
---|---|
Hmotnost: | 0.8 kg |
Kód výrobku: | CHX-CC-MCRISE0-999 |
Výrobce: | BARRY CALLEBAUT |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."