CALLEBAUT MOUSSE - HOŘKÁ ČOKOLÁDA 800g
Kód: CHD-MO-D-E0-X27Související produkty
Detailní popis produktu
Hmotnost: 800 g
Minimální trvanlivost: uvedena na obale.
Složení: čokoláda 75% (kakaová hmota, cukr, sušené odstředěné MLÉKO, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: E322- SÓJOVÝ lecithin, přírodní vanilkové aroma), cukr, glukózový sirup, zcela ztužený rostlinný tuk (palmojádrový), barvivo: E150d-Amoniak-sulfitový karamel, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, MLÉČNÉ proteiny, emulgátor: E471- Mono a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátor: E340ii, emulgátor: E472a- Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou octovou.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota---------------------------------- 1881 kJ/450 kcal
Celkový tuk -------------------------------------------- 20,2 g
Z toho nasycené mastné kyseliny--------------------14 g
Sacharidy ----------------------------------------------- 48 g
Z toho cukry -------------------------------------------- 45 g
Celkové bílkoviny -------------------------------------- 13 g
Sůl-------------------------------------------------------- 0,18 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Náplně a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.8 kg |
Druh čokolády: | hořká |
Forma čokolády: | v prášku |
Kategorie čokolády: | Belgická čokoláda |
Kód výrobku: | CHD-MO-D-E0-X27 |
Výrobce čokolády: | BARRY CALLEBAUT |
druh čokolády: | hořká |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."