ISOMALT
Cukr vhodný na tvorbu dekorací.
Použití:
Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem.
Po rozpuštění je...
KYSELINA CITRONOVÁ (CITRIC ACID) - V PRÁŠKU
Bílý prášek rozpustný v kapalinách.
Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou šťávu....
INVERTNÍ CUKR
Tekutý invertní cukr.
Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství.
Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě, krémech,...
PROESPUMA COLD
Proespuma cold je stabilizátor, se kterým můžete připravit pěnu za studena.
Rostlinného původu.
Barva: bílý prášek
Dávkování: 50-100g/kg
Použití:...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Soubory cookies jsou využívány i pro personalizovanou reklamu Google Ads a Seznam Sklik. Podmínky ochrany a zpracování osobních údajů naleznete zde.