Polevy
Čokoládové, karamelové a ovocné cukrářské polevy na dorty, cukroví, perník, dezerty a zmrzlinu. Pastry mléčná karamelová poleva TOFFEE je po nahřátí ideální na polévání dortů a při pokojové teplotě jako náplň. Belgické čokolády Callebaut Ice Choc na polévání nanuků, dortů a dezertů s výrazným lomem. Polevy jsou bohaté na kakaové máslo a lehce se rozpouští v ústech. Lze je použít jako polevu na stékané dorty.
Nejprodávanější

PASTRY ČOKOBELA - MANGO - MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST 30.04.2025 Hotová náplň/poleva s příchutí manga. Výrobek je třeba rozpustit aby vznikla poleva - pro polévání zahřejte na...

PASTRY ZRCADLOVÁ POLEVA MIRROR LESNÍ PLODY (TMAVĚ ČERVENÁ) - MIN. TRVANLIVOST 26.4.25 Kvalitní zrcadlová poleva s příchutí lesních plodů. Po nahřátí je ideální na...