Od 22.3. do 22.4.2025 probíhá ve spolupráci se značkou Silikomart soutěž pro všechny milovníky české...
Recepty premium
Od 22.3. do 22.4.2025 probíhá ve spolupráci se značkou Silikomart soutěž pro všechny milovníky české...
Od 22.3. do 22.4.2025 probíhá ve spolupráci se značkou Silikomart soutěž pro všechny milovníky české...
SMAŽENÉ KOBLÍŽKY recept na cca 25 ks menších koblížků Těsto: 210 g mléko 6,4 g sušené droždí ...
recept na 1 dort o průměru 18 cm (forma ESSENZIALE 1000) 1. Korpus 100 g bílky 86 g cukr ...
Sociální sítě v poslední době zaplavil trend s názvem "dubajská čokoláda". Dnes jsme se proto rozhod...
recept na 2 ráfky o průměru 16 cm 1. Sušenková vrstva 200 g oblíbené sušenky (máslové, Lot...
recept na 28 ks makronek 1. Makronky 125 g Pastry mandlová mouka 175 g cukr moučka 110 g...
recept na 21 ks kelímků o objemu 190 ml 1. Bombardino krém 500 g Almeco krém do špiček 37...
1. Kakaový korpus 70 g žloutky 20 g cukr krupice (1) 50 g cukr krupice (2) 133 g bílky 7 g Past...
receptura na 12 ks 1. Kokosový korpus 38 g Pastry mandlová mouka 62 g Pastry kokosová mouka 92 g...
receptura na 6 ks 1. Crumble 70 g hladká mouka 30 g Pastry mandlová mouka 55 g změklé máslo 48 ...
silikonová forma FASHION ECLAIR 80 recept na cca 10 kusů 1. Lískooříškové sablé 200 g hla...
1. Korpus 112 g bílky 37 g cukr krystal 37 g Pastry mandlová mouka 0,5 g Pastry albumin 92 g cu...
Dnes společně zabrousíme do veganské cukrařiny a připravíme si toto delikátní brownies s oříškovou g...
recept na 14 tartaletek o průměru 7 cm 1. Máslová tartaletka* 14 ks Pastry sladká máslová tartalet...
recept na 12 kelímků o objemu 175 ml Pro přípravu Ti doporučujeme zvolit následující kelímk...
1. Craquelin základní receptura: 160 g máslo 160 g cukr krupice 130 g hladká mouka 30...
autor receptu: Michala Jedličková 1. Makronky (italská metoda s rozvarem) recept na 25 ks ...
VELIKONOČNÍ SLEPIČKA A ZAJÍČEK z receptu připravíš 5 ks dezertu KRÉM: ČOKOLÁDOVÁ NAMELAKA ...
Nejlepší dárky jsou ty jedlé - a sladké! 🤭 Potěš letos na Valentýna toho, na kom Ti nejvíc záleží, d...
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 23. PROSINEC Blíží se nejen konec adventního kalendáře, ale i konec roku 🥂 ...
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 20. PROSINEC Máme velkou radost, že do našeho adventního kalendáře svým receptem ...
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 17. PROSINEC Někdy stačí málo - a v případě sněhových lízátek to platí dvojnásob ...
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 15. PROSINEC Nadýchaná a jemná vánočka? Přesně taková je ta podle našeho receptu ...
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 13. PROSINEC Jaké dárky jsou nejlepší? Přece ty jedlé! ❤️ Připrav s námi čokolád...
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 10. PROSINEC Advent pro mnohé z nás znamená čas plný setkávání a obdarovává...
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 8. PROSINEC Chceš své blízké na Vánoce ohromit dezertem výjimečným nejen z hledis...
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 3. PROSINEC PLNĚNÉ PERNÍČKY podle Jany Pokorné @nejsembabovka ❤️ ...
Pokud jsi stejně jako my doslova hltal(a) rozhovor s Alešem Heinzem, s kakaovými šneky s čokoládovo-...
ČOKOLÁDOVÁ SKOŘÁPKA 300 g Callebaut Gold čokoláda 3 g Pastry Mycryo kakaové máslo v prášku ...
ODPALOVANÉ TĚSTO 200 g Pastry směs na odpalované těsto 300 g voda 88 g rostlinný olej Sm...
recept na 4 ks silikonová forma na dezerty LIMONE 120 ml ŠLEHANÁ CITRONOVÁ GANACHE ...
ČOKOLÁDOVÉ KŘEHKÉ TĚSTO 20 g Pastry čokoláda Premium hořká 58% 105 g máslo 65 g cukr moučka 22 g...