Želatina, textury a cukry

Nejprodávanější

PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
Skladem
Kód: 9520
 
37 Kč
PASTRY PEKTIN NHX 50g
PASTRY PEKTIN NHX 50g
Skladem
Kód: 300011
 
130 Kč
Návrh bez názvu 6
PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ 200g
Skladem
Kód: 300400
 
37 Kč
PASTRY AGAR 50g
PASTRY AGAR 50g
Skladem
Kód: 300486
 
58 Kč
Návrh bez názvu 6
 
59 Kč
GLUKÓZOVÝ SIRUP 280g
GLUKÓZOVÝ SIRUP 280g
Momentálně nedostupné
Kód: 38208
 
99 Kč
Pastry drceny bisquit 500g kousky susenek Paillete Feuilettine
PASTRY DRCENÝ BISQUIT 500g
Skladem
Kód: 300578
 
299 Kč
KING SPRAY (OLEJ VE SPREJI) 500ml
 
127 Kč
KUKUŘIČNÝ ŠKROB 400g
KUKUŘIČNÝ ŠKROB 400g
Skladem
Kód: KAT00001
 
49 Kč
PASTRY VINNÝ KÁMEN (CREMOR TARTAR) 50g
 
59 Kč
65 položek celkem
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
37 Kč

PLÁTKOVÁ ŽELATINA - 12 ks Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě,...

Kód: 9520
PASTRY PEKTIN NHX 50g
130 Kč

PEKTIN NHX Novinka ve světě cukrařiny - vylepšená verze pektinu NH!* Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být...

Kód: 300011
Návrh bez názvu 6
Cukrářská abeceda
37 Kč

PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

Kód: 300400
PASTRY AGAR 50g
58 Kč

PASTRY AGAR - ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA 100% přírodní surovina získaná z červených mořských řas. Agar má vynikající želírující schopnosti. Agar...

Kód: 300486
Návrh bez názvu 6
59 Kč

PASTRY INVERTNÍ CUKR - TEKUTÝ Tekutý invertní cukrt. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...

Kód: 300417
GLUKÓZOVÝ SIRUP 280g
Cukrářská abeceda
GLUKÓZOVÝ SIRUP 280g
Momentálně nedostupné
99 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

Kód: 38208
Pastry drceny bisquit 500g kousky susenek Paillete Feuilettine
Cukrářská abeceda
299 Kč

PASTRY DRCENÝ BISQUIT Drcené křupavé palačinky (kousky sušenek Paillete Feuilettine). Ideální na použítí v cukrařině, například v kombinaci s čokoládou.    

Kód: 300578
KING SPRAY (OLEJ VE SPREJI) 500ml
127 Kč

KING SPRAY Nepřilnavý olej ve spreji pro vymazávání forem před pečením. Rychlý a snadný způsob vymazání formy. Bez chuti a zápachu. Díky výrobku King Spray...

Kód: 01200545
KUKUŘIČNÝ ŠKROB 400g
49 Kč

KUKUŘIČNÝ ŠKROB Ideální škrob na použití v cukrařině.  

Kód: KAT00001
PASTRY VINNÝ KÁMEN (CREMOR TARTAR) 50g
59 Kč

PASTRY VINNÝ KÁMEN (CREMOR TARTAR) Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje sjednocení...

Kód: 300523
GLUKÓZOVÝ SIRUP 1,5kg
Cukrářská abeceda
384 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

Kód: 37305
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 1kg
821 Kč

PLÁTKOVÁ ŽELATINA Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě poté...

Kód: 9202
PASTRY ŽELATINA V PRÁŠKU - HOVĚZÍ (BLOOM 220) 50g
79 Kč

PASTRY ŽELATINA V PRÁŠKU - HOVĚZÍ (BLOOM 220) Neutrální a bezbarvá a 100% živočišná hovězí želatina. Želatinu můžete použít do studené i teplé kuchyně....

Kód: 302800
PASTRY DEXTRÓZA 500g
135 Kč

PASTRY DEXTRÓZA Dextróza v prášku. Výrobek je vhodný pro použití při zmrzlinové výrobě. Zlepšuje trvanlivost a konzistenci připravované zmrzliny.     

Kód: 300394
INVERTNÍ CUKR 1,4kg
274 Kč

INVERTNÍ CUKR Tekutý invertní cukr. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě, krémech,...

Kód: 37110
NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR 0,5kg
NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR 0,5kg
Momentálně nedostupné
72 Kč

NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR Nevlhnoucí cukr, který je vhodný k dekoraci cukrářských výrobků. Výrobek je připraven k použití. Vzhled: bílá...

Kód: 125
ŽELATINA VE SPREJI 800g
349 Kč

ŽELATINA VE SPREJI - FRESCAFRUTTA Neutrální želatina ve spreji. Díky použití spreje se Vám podaří rovnoměrnější a tenčí nános želatiny. Výsledkem je...

Kód: 9400910-42D
PEKTIN FRUIT NH 500g
1 269 Kč

PEKTIN FRUIT NH Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být použit do dření a ovocných džusů, směsi...

Kód: 37850
kyselina
35 Kč

PASTRY KYSELINA CITRÓNOVÁ 50g Koncentrát kyseliny citronové s neutrální chutí.  Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou šťávu. Ochucovadlo při...

Kód: 302985
PASTRY ISOMALT 500g
265 Kč

PASTRY ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je...

Kód: 300424
PASTRY XANTAN - ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA 50g
119 Kč

PASTRY XANTAN - ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%. Lze ji přidat do omáček, polévek, sirupů.  ...

Kód: 301896
PASTRY KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA 100g
25 Kč

PASTRY KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA Kypřidlo používané ke zvětšení objemu a odlehčení textury pečiva. Dávkování: 20-40g na 1kg mouky.  

Kód: PRASEKDOPECIVA100
PASTRY ALBUMIN (SUŠENÝ VAJEČNÝ BÍLEK) 100g
499 Kč

PASTRY ALBUMIN (SUŠENÝ VAJEČNÝ BÍLEK) Textura Albumin vyrobena čistě z vaječných bílků. Albumin zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky. Produkty...

Kód: 300646
GLUKÓZA V PRÁŠKU 33DE  0,5kg
Cukrářská abeceda
213 Kč

GLUKÓZA V PRÁŠKU 33DE Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku. Zvláčňuje krémy. Zabraňuje vysychání...

Kód: 39464
ISOMALT 900g
393 Kč

ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je...

Kód: 39463
NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR 2kg
282 Kč

NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR Nevlhnoucí cukr, který je vhodný k dekoraci cukrářských výrobků. Výrobek je připraven k použití. Vzhled: bílá...

Kód: 166
PROESPUMA COLD 700g
576 Kč

PROESPUMA COLD Proespuma cold je stabilizátor, se kterým můžete připravit pěnu za studena. Rostlinného původu. Barva: bílý prášek Dávkování: 50-100g/kg Použití:...

Kód: 38976
ALMECO CUKR GRANULOVANÝ NEROZPUSTNÝ  1000g
156 Kč

ALMECO CUKR GRANULOVANÝ NEROZPUSTNÝ Charakteristicky tvarovaný cukr. Vyrobený z granulovaného extra bílého cukru navhlčením, stlačením, drcením a zráním....

Kód: 00006 1000
Návrh bez názvu 4
VANILÍNOVÝ CUKR 1kg
Momentálně nedostupné
83 Kč

VANILÍNOVÝ CUKR Krupicový cukr s vanilínovým aroma.

Kód: CUKR VANIL
PASTRY ZMRZLINOVÝ ZÁKLAD NEUTRAL FIX 50g
59 Kč

PASTRY ZMRZLINOVÝ ZÁKLAD NEUTRAL FIX Zmrzlinová neutrální báze pro výrobu ovocné i mléčné zmrzliny. Neutrální báze se zahušťujícím...

Kód: 300493
PASTRY ŽELATINA V PRÁŠKU - VEPŘOVÁ 50g
79 Kč

PASTRY ŽELATINA V PRÁŠKU - VEPŘOVÁ Neutrální a bezbarvá 100% živočišná vepřová želatina. Lze ji zamrazit. Želatinu rozpouštějte při teplotě 45°C. Síla:...

Kód: 300479
PASTRY STŘEDOMOŘSKÝ JOGURT V PRÁŠKU (YOPOL) 200g
365 Kč

PASTRY STŘEDOMOŘSKÝ JOGURT V PRÁŠKU (YOPOL) Středomořský jogurt v práškové formě. Dávkování: 50g/kg

Kód: 301315
SOSA ALBUMIN (SUŠENÝ VAJEČNÝ BÍLEK) 500g
1 369 Kč

SOSA ALBUMIN (SUŠENÝ VAJEČNÝ BÍLEK) Textura Albumin vyrobená čistě z vaječných bílků. Albumin zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky. Produkty...

Kód: 38461
PASTRY GLUKÓZA V PRÁŠKU 200g
Cukrářská abeceda
100 Kč

PASTRY GLUKÓZA V PRÁŠKU Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku. Zvláčňuje krémy. Zabraňuje vysychání...

Kód: 301223
VEPŘOVÁ ŽELATINA SOSA v prášku 500g
579 Kč

SOSA - VEPŘOVÁ ŽELATINA - v prášku Neutrální a bezbarvá 100% živočišná vepřová želatina. Lze ji zamrazit. Želatinu rozpouštějte při teplotě 45°C....

Kód: 37859
PROESPUMA HOT 500g
810 Kč

PROESPUMA HOT Proespuma hot je stabilizátor pro přípravu efektu pěny za tepla. Barva: Bílý prášek Dávkování: 50-100g/l  

Kód: 38973
SOSA SÓJOVÝ LECITIN - EMULGÁTOR 400g
783 Kč

SOSA SÓJOVÝ LECITIN - EMULGÁTOR Sójový lecitin je emulgátor, který usnadňuje sjednocení molekul vody a molekul tuku. Tato vazba umožňuje vstup vzduchu do past, pěn, různých mousse...

Kód: 38754
XANTANA GUM SOSA zahušťující textura 500g
829 Kč

SOSA - TEXTURA ZAHUŠŤUJÍCÍ XANTANA GUM Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%. Lze ji přidat do omáček, polévek, sirupů.  ...

Kód: 38696
5xhjes7d
Partnerský prodej
89 Kč

ŠUFAN BŘEZOVÝ CUKR XYLITOL Alternativní sladidlo z březové kůry, který mohou i diabetici. Vhodné ke slazení nápojů jako je káva, čaje, domácí limonády nebo...

Kód: C 62
kokoscukr
124 Kč

KOKOSOVÝ CUKR 400g Kokosový cukr je skvělou alternativou k běžnému bílému cukru. Oproti klasickému cukru obsahuje cenné látky a je výživný Má jemnou...

Kód: BIOKOKOSCUKR
PASTRY ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA - GOMA GARROFÍ 50g
450 Kč

PASTRY ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA - GOMA GARROFÍ Goma Garrofí je používána jako zahušťovadlo a stabilizátor. Goma Garrofí je složena z Karubinu. Dávkování:...

Kód: 301889
VINNÝ KÁMEN SOSA 1kg
710 Kč

SOSA TEXTURA CREMOR TARTAR-VINNÝ KÁMEN Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje...

Kód: 37221
KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA 1kg
KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA 1kg
Momentálně nedostupné
165 Kč

KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA 1kg Kypřidlo používané ke zvětšení objemu a odlehčení textury pečiva. Dávkování: 20-40g na 1kg mouky.  

Kód: PRASEKDOPECIVA
bily prasek h
AGAR 1kg
Skladem
1 009 Kč

ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA AGAR - AGAR 800 Agar má vynikající želírující schopnosti. Agar rozpustíte ve vroucí vodě, ve studené vodě je nerozpustný....

Kód: A1206
PASTRY TEXTURA EMULGÁTOR - NATUR EMUL  50g
138 Kč

PASTRY TEXTURA EMULGÁTOR - NATUR EMUL  Emulgátor v prášku z citrusů s xanthanem. Částečně nahrazuje tukovou složku v potravinách. Částečně rozpustné v tucích,...

Kód: 301872
FRUTEK - ZAHUŠŤUJÍCÍ POSYP 1kg
FRUTEK - ZAHUŠŤUJÍCÍ POSYP 1kg
Momentálně nedostupné
230 Kč

FRUTEK - ZAHUŠŤUJÍCÍ POSYP Zahušťující posyp na ovoce. Frutek má jedinečnou schopnost zadržet šťávy v ovoci, čímž zabrání rozmočení korpusů a...

Kód: 145145FRUTEK
HOVĚZÍ ŽELATINA 220 BLOOM 750g
818 Kč

HOVĚZÍ ŽELATINA 220 BLOOM Neutrální a bezbarvá a 100% živočišná hovězí želatina. Želatinu můžete použít do studené i teplé kuchyně. 220 Bloom (zlatá). Chuť:...

Kód: 38670
PASTRY TEXTURA VEGETAL GELLING 50g
Akce
149 Kč

TEXTURA VEGETAL GELLING Želírující látka rostlinného původu. Textura je směsí karagenanu a karubinu. Želíruje od teploty 60°C. Vzhled: bílý jemný...

Kód: 302077
Nahoru
Další produkty
doprava
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz