Želatina, textury a cukry

Nejprodávanější

PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
Skladem
Kód: 9520
 
38 Kč
Návrh%20bez%20názvu 6
PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ 200g
Skladem
Kód: 300400
 
37 Kč
kadayif
 
119 Kč
bily prasek h
PASTRY AGAR 50g
Skladem
Kód: 300486
 
58 Kč
Návrh%20bez%20názvu 6
 
59 Kč
Crunchy%20Decoration%20PailleteFeuilletines LR
PASTRY DRCENÝ BISQUIT 500g
Skladem
Kód: 300578
 
299 Kč
PASTRY TEXTURA EMULGÁTOR CITRUSOVÝ 50g
 
79 Kč
kyselina
 
35 Kč
67 položek celkem
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
Cukrářská abeceda
38 Kč

PLÁTKOVÁ ŽELATINA - 12 ks Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě,...

Kód: 9520
Návrh%20bez%20názvu 6
Cukrářská abeceda Maraton 2025
37 Kč

PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

Kód: 300400
kadayif
Novinka
119 Kč

PASTRY KADAYIF - KŘUPAVÉ NITKY 250g Hotové jemně pražené nitky vhodné na výrobu dubajské čokolády. Ideální jako křupavý element do tabulek, pralinek, dezertů Vhodné k použití i na zmrzlinu, poháry nebo točenou zmrzlinu Tenké a jemně...

Kód: 303517
pektin
Maraton 2025
130 Kč

PEKTIN NHX Novinka ve světě cukrařiny - vylepšená verze pektinu NH!* Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být...

Kód: 300011
bily prasek h
58 Kč

PASTRY AGAR - ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA 100% přírodní surovina získaná z červených mořských řas. Agar má vynikající želírující schopnosti. Agar...

Kód: 300486
Návrh%20bez%20názvu 6
59 Kč

PASTRY INVERTNÍ CUKR - TEKUTÝ Tekutý invertní cukrt. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...

Kód: 300417
Crunchy%20Decoration%20PailleteFeuilletines LR
299 Kč

PASTRY DRCENÝ BISQUIT Drcené křupavé palačinky (kousky sušenek Paillete Feuilettine). Ideální na použítí v cukrařině, například v kombinaci s čokoládou.    

Kód: 300578
PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ  PEKTIN MEDIUM JAUNE - rapid set 20g
Novinka Maraton 2025
54 Kč

PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN MEDIUM JAUNE - rapid set 20g Želírující textra pektin medium jaune je vhondá především na výrobu džemů. Skvěle funguje v prostředí,...

Kód: JAUNE20
PASTRY TEXTURA EMULGÁTOR CITRUSOVÝ 50g
Novinka Maraton 2025
79 Kč

PASTRY TEXTURA CITRUSOVÝ EMULGÁTOR 50g Emulgátor napomáhá k propojení tuků a vody, tento je vyroben z citrusů s xanthanem. Částečně nahrazuje tukovou složku v potravinách. Alternativa...

Kód: 303531
kyselina
Maraton 2025
35 Kč

PASTRY KYSELINA CITRÓNOVÁ 50g Koncentrát kyseliny citronové s neutrální chutí.  Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou šťávu. Ochucovadlo při...

Kód: 302985
bily prasek h
49 Kč

KUKUŘIČNÝ ŠKROB Ideální škrob na použití v cukrařině.  

Kód: KAT00001
GLUKÓZOVÝ SIRUP 1,5kg
384 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

Kód: 48647
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 1kg
Cukrářská abeceda
900 Kč

PLÁTKOVÁ ŽELATINA Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě poté...

Kód: 9202
35330 bily prasek h
79 Kč

PASTRY ŽELATINA V PRÁŠKU - HOVĚZÍ (BLOOM 220) Neutrální a bezbarvá a 100% živočišná hovězí želatina. Želatinu můžete použít do studené i teplé kuchyně....

Kód: 302800
INVERTNÍ CUKR 1,4kg
274 Kč

INVERTNÍ CUKR Tekutý invertní cukr. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě, krémech,...

Kód: 48663
KING SPRAY (OLEJ VE SPREJI) 500ml
128 Kč

KING SPRAY Nepřilnavý olej ve spreji pro vymazávání forem před pečením. Rychlý a snadný způsob vymazání formy. Bez chuti a zápachu. Díky výrobku King Spray...

Kód: 01200545
bily prasek h
135 Kč

PASTRY DEXTRÓZA Dextróza v prášku. Výrobek je vhodný pro použití při zmrzlinové výrobě. Zlepšuje trvanlivost a konzistenci připravované zmrzliny.     

Kód: 300394
bily prasek h
119 Kč

PASTRY XANTAN - ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%. Lze ji přidat do omáček, polévek, sirupů.  ...

Kód: 301896
9400910 42d
359 Kč

ŽELATINA VE SPREJI - FRESCAFRUTTA Neutrální želatina ve spreji. Díky použití spreje se Vám podaří rovnoměrnější a tenčí nános želatiny. Výsledkem je...

Kód: 9400910-42D
bily prasek h
63 Kč

PASTRY ZMRZLINOVÝ ZÁKLAD NEUTRAL FIX Zmrzlinová neutrální báze pro výrobu ovocné i mléčné zmrzliny. Neutrální báze se zahušťujícím...

Kód: 300493
bily prasek h
59 Kč

PASTRY VINNÝ KÁMEN (CREMOR TARTAR) Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje sjednocení...

Kód: 300523
PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN acid free 50g
Novinka Maraton 2025
125 Kč

PASTRY ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA PEKTIN acid free 50g Želírující textura, která  na rozdíl od ostatních pektinů nepotřebuje kyselé prostředí, aby správně fungovala....

Kód: 303562
bily prasek h
265 Kč

PASTRY ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je...

Kód: 300424
bily prasek h
100 Kč

PASTRY GLUKÓZA V PRÁŠKU Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku. Zvláčňuje krémy. Zabraňuje vysychání...

Kód: 301223
ALMECO CUKR GRANULOVANÝ NEROZPUSTNÝ  1000g
156 Kč

ALMECO CUKR GRANULOVANÝ NEROZPUSTNÝ Charakteristicky tvarovaný cukr. Vyrobený z granulovaného extra bílého cukru navhlčením, stlačením, drcením a zráním....

Kód: 00006 1000
bily prasek h
365 Kč

PASTRY STŘEDOMOŘSKÝ JOGURT V PRÁŠKU (YOPOL) Středomořský jogurt v práškové formě. Dávkování: 50g/kg

Kód: 301315
bily prasek h
79 Kč

PASTRY ŽELATINA V PRÁŠKU - VEPŘOVÁ Neutrální a bezbarvá 100% živočišná vepřová želatina. Lze ji zamrazit. Želatinu rozpouštějte při teplotě 45°C. Síla:...

Kód: 300479
PEKTIN FRUIT NH 500g
1 269 Kč

PEKTIN FRUIT NH Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být použit do dření a ovocných džusů, směsi...

Kód: 48667
PASTRY KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA 100g
25 Kč

PASTRY KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA Kypřidlo používané ke zvětšení objemu a odlehčení textury pečiva. Dávkování: 20-40g na 1kg mouky.  

Kód: PRASEKDOPECIVA100
bily prasek h
72 Kč

NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR Nevlhnoucí cukr, který je vhodný k dekoraci cukrářských výrobků. Výrobek je připraven k použití. Vzhled: bílá...

Kód: 125
ISOMALT 900g
393 Kč

ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je...

Kód: 39463
Návrh%20bez%20názvu 4
83 Kč

VANILÍNOVÝ CUKR Krupicový cukr s vanilínovým aroma.

Kód: CUKR VANIL
bily prasek h
499 Kč

PASTRY ALBUMIN (SUŠENÝ VAJEČNÝ BÍLEK) Textura Albumin vyrobena čistě z vaječných bílků. Albumin zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky. Produkty...

Kód: 300646
PASTRY PROESPUMA COLD 50g
57 Kč

PASTRY PROESPUMA COLD Proespuma cold je stabilizátor, se kterým můžete připravit pěnu za studena. Rostlinného původu. Barva: bílý prášek Dávkování: 50-100g/kg...

Kód: 302978
GLUKÓZA V PRÁŠKU 33DE  0,5kg
213 Kč

GLUKÓZA V PRÁŠKU 33DE Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku. Zvláčňuje krémy. Zabraňuje vysychání...

Kód: 39464
VEPŘOVÁ ŽELATINA SOSA v prášku 500g
579 Kč

SOSA - VEPŘOVÁ ŽELATINA - v prášku Neutrální a bezbarvá 100% živočišná vepřová želatina. Lze ji zamrazit. Želatinu rozpouštějte při teplotě 45°C....

Kód: 37859
SOSA ALBUMIN (SUŠENÝ VAJEČNÝ BÍLEK) 500g
1 369 Kč

SOSA ALBUMIN (SUŠENÝ VAJEČNÝ BÍLEK) Textura Albumin vyrobená čistě z vaječných bílků. Albumin zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky. Produkty...

Kód: 38461
PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ VEGETAL GELLING 50g
Akce
149 Kč

TEXTURA VEGETAL GELLING Želírující látka rostlinného původu. Textura je směsí karagenanu a karubinu. Želíruje od teploty 60°C. Vzhled: bílý jemný...

Kód: 302077
Přírodní%20hnědý%20cukr%20 %20reunion
35 Kč

HNĚDÝ CUKR Kvalitní hnědý cukr.

Kód: CUKR HNEDY
NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR 2kg
282 Kč

NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR Nevlhnoucí cukr, který je vhodný k dekoraci cukrářských výrobků. Výrobek je připraven k použití. Vzhled: bílá...

Kód: 166
bily prasek h
AGAR 1kg
Skladem
1 009 Kč

ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA AGAR - AGAR 800 Agar má vynikající želírující schopnosti. Agar rozpustíte ve vroucí vodě, ve studené vodě je nerozpustný....

Kód: A1206
PROESPUMA HOT 500g
810 Kč

PROESPUMA HOT Proespuma hot je stabilizátor pro přípravu efektu pěny za tepla. Barva: Bílý prášek Dávkování: 50-100g/l  

Kód: 38973
XANTANA GUM SOSA zahušťující textura 500g
829 Kč

SOSA - TEXTURA ZAHUŠŤUJÍCÍ XANTANA GUM Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%. Lze ji přidat do omáček, polévek, sirupů.  ...

Kód: 38696/48642
vanilkovy cukr almeco
217 Kč

VANILKOVÝ CUKR 1kg Krupicový cukr s vanilkovým prachem.

Kód: VANILKOVYCUKR
KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA 1kg
165 Kč

KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA 1kg Kypřidlo používané ke zvětšení objemu a odlehčení textury pečiva. Dávkování: 20-40g na 1kg mouky.  

Kód: PRASEKDOPECIVA
HOVĚZÍ ŽELATINA 220 BLOOM 750g
818 Kč

HOVĚZÍ ŽELATINA 220 BLOOM Neutrální a bezbarvá a 100% živočišná hovězí želatina. Želatinu můžete použít do studené i teplé kuchyně. 220 Bloom (zlatá). Chuť:...

Kód: 38670
SOSA SÓJOVÝ LECITIN - EMULGÁTOR 400g
783 Kč

SOSA SÓJOVÝ LECITIN - EMULGÁTOR Sójový lecitin je emulgátor, který usnadňuje sjednocení molekul vody a molekul tuku. Tato vazba umožňuje vstup vzduchu do past, pěn, různých mousse...

Kód: 38754
PROESPUMA COLD 700g
576 Kč

PROESPUMA COLD Proespuma cold je stabilizátor, se kterým můžete připravit pěnu za studena. Rostlinného původu. Barva: bílý prášek Dávkování: 50-100g/kg Použití:...

Kód: 38976/48660
Nahoru
Další produkty
doprava
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz