Želatina, textury a cukry
Nejprodávanější

PLÁTKOVÁ ŽELATINA - 12 ks Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě,...

PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

PASTRY KADAYIF - KŘUPAVÉ NITKY 250g Hotové jemně pražené nitky vhodné na výrobu dubajské čokolády. Ideální jako křupavý element do tabulek, pralinek, dezertů Vhodné k použití i na zmrzlinu, poháry nebo točenou zmrzlinu Tenké a jemně...

PEKTIN NHX Novinka ve světě cukrařiny - vylepšená verze pektinu NH!* Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být...

PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN MEDIUM JAUNE - rapid set 20g Želírující textra pektin medium jaune je vhondá především na výrobu džemů. Skvěle funguje v prostředí,...

PASTRY TEXTURA CITRUSOVÝ EMULGÁTOR 50g Emulgátor napomáhá k propojení tuků a vody, tento je vyroben z citrusů s xanthanem. Částečně nahrazuje tukovou složku v potravinách. Alternativa...

PASTRY KYSELINA CITRÓNOVÁ 50g Koncentrát kyseliny citronové s neutrální chutí. Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou šťávu. Ochucovadlo při...

PLÁTKOVÁ ŽELATINA Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě poté...

TEXTURA VEGETAL GELLING Želírující látka rostlinného původu. Textura je směsí karagenanu a karubinu. Želíruje od teploty 60°C. Vzhled: bílý jemný...